tel: 54/231-17-25
mail:biuro@caritastravel.pl
O biurze

Szanowni Państwo

Nasze Biuro od 28 lat spełnia Państwa marzenia o podróżach. Wszystkie te lata zaowocały doświadczeniem liczonym setkami pomyślnie zrealizowanych imprez turystycznych oraz kilkudziesięcioma tysiącami zadowolonych Klientów. Dokładamy wszelkich starań, aby programy naszych imprez były bardzo atrakcyjne oraz unikalne na polskim rynku. Wiele programów z naszej oferty to jedyne w kraju, a każdego roku przygotowujemy kolejne trasy. Mamy nadzieję, że przy wyborze imprezy kierują się Państwo jej bogatym programem, renomą i bezpieczną sytuacją finansową organizatora w branży turystycznej. Nasza firma co roku osiąga dodatni wynik finansowy, posiadamy koncesję organizatora turystyki wydaną przez Urząd Marszałkowski. Jesteśmy członkiem Polskiej Izby Turystyki. Doświadczony zespół pracowników i pilotów, których łączy pasja podróżowania gwarantuje rzetelnie zrealizowane imprezy.

Bardzo wysoka jakość usług oraz współpraca tylko ze sprawdzonymi kontrahentami sprawiają, że podróżowanie z BP-T „Caritas” to pewny sposób na realizację planów wyjazdowych. Oferujemy hotele o wysokim standardzie, nie doświadczą Państwo u nas nocnych przejazdów autokarem, korzystamy wyłącznie z rejsowych linii lotniczych.

Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą wyjazdów turystycznych oraz pielgrzymkowych na 2019 rok i początek 2020 roku. Wśród naszych propozycji znajdą Państwo wycieczki i pielgrzymki objazdowe autokarem oraz samolotem do krajów europejskich, trasy łączące zwiedzanie z wypoczynkiem, jak również egzotyczne wyprawy na wszystkie kontynenty. Mamy nadzieję, że różnorodna oferta spotka się z Państwa zainteresowaniem oraz pozwoli zrealizować marzenia.

W sezonie turystycznym 2019/2020 czeka na Państwa wiele nowych imprez:
  Islandia z interiorem i Grenlandia,
  Rosja (Moskwa, Nowosybirsk, Irkuck) z koleją transsyberyjską, Bajkałem i Mongolia,
  Nepal i Bhutan,
  Ekwador z dżunglą amazońską i Galapagos,
  Panama, Kostaryka, Nikaragua, Honduras, Gwatemala, Belize, Meksyk,
  Kopenhaga i Bornholm,
  Holandia (kwiaty, sery), Belgia, Luksemburg i Paryż z zamkami nad Loarą,
  Ziemia Święta po raz drugi.
Ponadto, zaktualizowaliśmy programy tras:
   Rumunia, Bułgaria (wypoczynek nad M. Czarnym), Serbia,
   Gruzja i Armenia

Wliczyliśmy w koszty obowiązkową składkę na turystyczny fundusz gwarancyjny.
   Nasi stali Klienci mogą skorzystać z szeregu przywilejów i zniżek. Zachęcamy Klientów, którzy choć raz podróżowali z naszym Biurem, do zapisywania swoich przyjaciół, znajomych, współpracowników. Za każdą nową zapisaną osobę udzielamy zniżki do 100 PLN. Wprowadzamy również zniżkę First Minute za wczesną rezerwację, która obowiązuje przy zapisie i wpłacie środków do dnia 31.01.2019. Liczba miejsc w promocji ograniczona do pierwszych 10 miejsc na każdą z imprez. Decyduje kolejność zgłoszeń. First Minute nie łączy się z rabatami dla Stałych Klientów. Zniżka ta dotyczy wyjazdów do Japonii na 11 i 14 dni, Skandynawii, USA, Fatimy, Rzymu samolotem, Włoch, Chorwacji i Słowenii z Medjugorie oraz Gruzji i Armenii.

Proponujemy również „wyjazdy szyte na miarę” – na zlecenie firm, parafii, stowarzyszeń, grup znajomych, organizacji itp. – terminy, trasa, program zwiedzania, zakres usług – do indywidualnego ustalenia. Nie boimy się wyzwań, zrealizujemy nawet najbardziej niestandardowe zamówienia. Przy zapisach grupowych stosujemy rabaty cenowe.

Pragniemy Państwu gorąco podziękować za udział w podróżach organizowanych przez nasze biuro, tym bardziej, że wypracowane dochody przekazujemy na działalność charytatywną Caritas Diecezji Włocławskiej.

Do zobaczenia na wspólnych wyjazdach.

Mariusz i Tomasz Jaworscy i współpracownicy

Na skróty
Promocje na twoją skrzynkę e-mail
Biuro Pielgrzymkowe i turystyczne Caritas zaprasza do skorzystanie ze swojej oferty. Nasze najbardziej popularne kierunki: Egipt, Gruzja, Chiny, Turcja, Chorwacja, Bułgaria, Maroko, Włochy, Hiszpania, Francja, Indie, Tajlandia, Japonia
KSI Media - portale dla turystyki i biur podróży. Copyright by KSI Media 2014. All rights reserved. Opublikowane na stronach caritastravel.pl materiały, informacje lub ceny nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.