tel: 54/231-17-25
mail:biuro@caritastravel.pl
O biurze

Szanowni Państwo

Nasze Biuro od 27 lat spełnia Państwa marzenia o podróżach. Wszystkie te lata zaowocały doświadczeniem liczonym setkami pomyślnie zrealizowanych imprez turystycznych oraz kilkudziesięcioma tysiącami zadowolonych Klientów. Dokładamy wszelkich starań, aby programy naszych imprez były bardzo atrakcyjne oraz unikalne na polskim rynku. Wiele programów z naszej oferty to jedyne w kraju, a każdego roku przygotowujemy kolejne trasy. Mamy nadzieję, że przy wyborze imprezy kierują się Państwo jej bogatym programem, renomą i bezpieczną sytuacją finansową organizatora w branży turystycznej. Nasza firma co roku osiąga dodatni wynik finansowy, posiadamy koncesję organizatora turystyki wydaną przez Urząd Marszałkowski. Jesteśmy członkiem Polskiej Izby Turystyki. Doświadczony zespół pracowników i pilotów, których łączy pasja podróżowania gwarantuje rzetelnie zrealizowane imprezy.

Bardzo wysoka jakość usług oraz współpraca tylko ze sprawdzonymi kontrahentami sprawiają, że podróżowanie z BP-T „Caritas” to pewny sposób na realizację planów wyjazdowych. Oferujemy hotele o wysokim standardzie, nie doświadczą Państwo u nas nocnych przejazdów autokarem, korzystamy wyłącznie z rejsowych linii lotniczych.

Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą wyjazdów turystycznych oraz pielgrzymkowych na 2017 rok i początek 2018 roku. Wśród naszych propozycji znajdą Państwo wycieczki i pielgrzymki objazdowe autokarem oraz samolotem do krajów europejskich, trasy łączące zwiedzanie z wypoczynkiem, jak również egzotyczne wyprawy na wszystkie kontynenty. W sezonie turystycznym 2017 czeka na Państwa wiele nowości. Mamy nadzieję, że różnorodna oferta spotka się z Państwa zainteresowaniem oraz pozwoli zrealizować marzenia.

Proponujemy również „wyjazdy szyte na miarę” – na zlecenie firm, parafii, stowarzyszeń, grup znajomych, organizacji itp. – terminy, trasa, program zwiedzania, zakres usług – do indywidualnego ustalenia. Nie boimy się wyzwań, zrealizujemy nawet najbardziej niestandardowe zamówienia. Przy zapisach grupowych stosujemy rabaty cenowe.

Pragniemy Państwu gorąco podziękować za udział w podróżach organizowanych przez nasze biuro, tym bardziej, że wypracowane dochody przekazujemy na działalność charytatywną Caritas Diecezji Włocławskiej.

Do zobaczenia na wspólnych wyjazdach.

Mariusz i Tomasz Jaworscy i współpracownicy

Na skróty
Promocje na twoją skrzynkę e-mail
Biuro Pielgrzymkowe i turystyczne Caritas zaprasza do skorzystanie ze swojej oferty. Nasze najbardziej popularne kierunki: Egipt, Gruzja, Chiny, Turcja, Chorwacja, Bułgaria, Maroko, Włochy, Hiszpania, Francja, Indie, Tajlandia, Japonia
KSI Media - portale dla turystyki i biur podróży. Copyright by KSI Media 2014. All rights reserved. Opublikowane na stronach caritastravel.pl materiały, informacje lub ceny nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego.